Het gezicht achter Beauty Time

Mijn Naam is Melanie Hartog, Allround schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Schoonheidssalon Beauty Time.

Na succesvol de opleiding afgerond te hebben in 2017, ben ik met veel enthousiasme Beauty Time gaan oprichten. Mijn doel was om Beauty Time uit te breiden tot een huidverbeterende salon, waar verschillende soorten huidproblemen kunnen worden aangepakt. Naast huidverbetering is ontspanning ook een belangrijk doel bij Beauty Time. Want hoe heerlijk is het om naast een stralende huid je ook af te kunnen sluiten van alles en te genieten van een heerlijke behandeling.

Omdat ik ook veel passie heb voor de ‘Beauty’ kant van het vak, kunt u ook terecht voor wimperextensions, lashlifting en brow treatments. Ik kan er van genieten om iedereen weer blij naar huis te zien gaan met mooie wimpers en/of wenkbrauwen. Ook zijn de meeste klanten gewend van mij dat ik foto’s maak van het eindresultaat. Dit omdat ik graag mijn werk wil delen op social media en om zo mijn portfolio uit te breiden.

Beauty Time is begonnen in een knus en gezellige salon aan huis waar ik met veel plezier heb gewerkt. Ik heb daar veel klanten mogen ontvangen. Na de opleiding Allround schoonheidsspecialiste ben ik begonnen met verschillende cursussen waardoor Beauty Time steeds meer behandelingen te bieden heeft.

Beauty Time is sinds 2020 verhuist naar een ander adres (aan huis). Hierdoor kreeg ik ook meer mogelijkheid om uit te breiden met nieuwe behandelingen. Onder andere het huidscan apparaat.
Ik werk met veel passie en plezier en ik leer graag nieuwe dingen bij om toe te passen in de salon. Zo wordt Beauty Time beetje bij beetje steeds meer uitgebreider.

Voor afspraken, vragen over de behandeling en/of producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tot snel in de salon!