Iedere dag wakker worden met mooie en lange wimpers? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. De wimperextensions worden aangepast aan uw wimpers en wensen.

Gaat u voor een natuurlijke look met de one by one wimperextensions of voor een vollere look met de volume wimperextensions? Bij Beauty time wordt er zowel met one by one als met volume wimperextensions gewerkt.

Met one by one wordt er op elke natuurlijke wimper, een extensions aangebracht met speciale wimperlijm. Bij de volume wimperextensions wordt er op elke natuurlijke wimper, meerder dunne extensions aangebracht voor een vollere ook. De volume extensions zijn dunner en lichter dan de one by one extensions, waardoor je ze bijna niet voelt zitten.

Voordelen van wimperextensions

  • Geen mascara of wimperkruller meer nodig
  • Bestand tegen water
  • Douchen, sporten, zwemmen zonder zorgen
  • Elke dag een mooie oog opslag
  • De wimperextensions zijn praktisch gewichtloos

De wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers, mits de wimpers een goede nazorg krijgen thuis en de wimpers na 2/3 weken worden opgevuld. Het is belangrijk om ze 2/3 dagen in de week schoon te maken met een speciale foam. De foam is in de salon verkrijgbaar.

Het is belangrijk dat u zonder mascara op uw afspraak komt, anders heeft u geen garantie dat de wimperextensions goed blijven zitten.